Tu ce vrei să îti aducă Moș Crăciun?

Dragă Moşule,

Te rog să mă ierţi că anul acesta stric tradiţia, dar am simţit nevoia să nu mă mai concentrez pe ceea ce vreau să primesc, ci pe ceea ce vreau să ofer. Ţie şi celor din jurul meu.

Ţie vreau să-ţi ofer o îmbrăţişare şi puţină odihnă, pentru că trebuie să fie tare obositor să auzi în fiecare an cum oamenii îşi doresc lucruri de care nu au cu adevărat nevoie. Si să asculţi clasificările care distrug multe sufletele de copii: ai fost cuminte, ai fost rău, ai fost obraznic…

Iar celor din jur…

In primul rând, vreau să le cer iertare că nu le-am oferit, în fiecare moment în care am fost alături de ei sau m-am întâlnit cu ei “întâmplător”, cele mai bune lucruri pe care le purtam în mine în acel moment. Că am căzut, în sufletul meu, în nemulţumire, invidie, cruzime, vinovăţie, critică…şi multe alte sentimente care ucid iubirea.

Vreau să le spun tuturor că nu aş putea să-mi trăiesc viaţa fără prezenţa lor si vreau să-i asigur pe toţi că sunt o părticică din mine. Si ca ii iubesc neconditionat!

Ce le ai doresc? Sa fie sanatosi, voiosi si fericiti. Sa aiba scantei de bucurie in ochi si inima plina de iubire. Sa fie buni si luminosi. Sa fie plini de recunostinta si

Cam asta aş vrea Moşule, anul acesta. Stiu că e posibil să mă ajuţi să ofer toate acestea. Si îţi mai spun ceva: după ce voi oferi toate aceste lucruri, din adâncul sufletului meu, voi primi mult mai mult decât în anii precedenţi, când umpleam foi întregi cu cereri.

Cu dragoste,

EU