Tu si culoarea ta preferata.

Personalitatea culorilor
Multi oameni sunt constienti de anumite puncte forte pe care preferintele coloristice le dezvaluie. Descopera in continuare, de asemenea, ce puncte slabe pot fi indicate de culoarea sau culorile favorite. Daca nu stii exact care este culoarea ta preferata, gandeste-te la la nuantele care predomina in garderoba ta, ori la tonurile de culoare cu care iti place sa te inconjori acasa sau la locul de munca.

Personalitatea culorilor: ROSU

Daca rosu este sau se numara printre culorile tale favorite, atunci poti fi uneori hiperactiva, impulsiva, nelinistita si usor agresiva in actiunile tale. Ai o increderea mare in tine si in valorile tale personale si poti vedea uneori atunci cand ceilalti incearca sa-ti schimbe modul de a gandi.

Personalitatea culorilor: GALBEN

Daca galbenul este sau se numara printre culorile tale favorite, atunci dai dovada de o mare energie mentala si de capacitatea de a sesiza cu usurinta legaturile logice dintre lucruri si evenimente. Pe de alta parte, poti avea uneori tendinta de a-ti neglija sentimentele si trairile, excluzand din viata ta aportul important pe care latura emotionala il poate aduceDe asemenea, daca de obicei esti o persoana comunicativa si plina de viata, atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dorit, poti deveni depresiva si inchisa in tine.

Personalitatea culorilor: ALBASTRU

Esti foarte bine conectata la lumea ta emotionala si ai capacitatea de a materializa lucruri foarte frumoase prin puterea imaginatiei tale.

Pe de alta parte, poti avea uneori tendinta de a crea o bariera psihologica intre tine si cei din jur, afisand o atitudine rece si inchisa in sine insasi.

De asemenea, esti o persoana muncitoare si dedicata in tot ceea ce faci. Insa uneori poti darui prea mult din timpul si energia ta in sfera activitatilor cotidiene, fara a obtine implinirea personala de care ai nevoie. De aceea, este extrem de important pentru tine sa inveti sa te relaxezi, sa dai drumul la tensiuni si sa comunici cu ceilalti atunci cand te simti depasita emotional.

Personalitatea culorilor: VERDE

Esti o persoana linistita, generoasa, echilibrata si increzatoare in puterea regeneratoare a fiecaruia dintre noi.

Este foarte important pentru tine sa fii inconjurata de oameni animati de teluri inalte, care sa te inspire in momentele mai dificile ale drumului tau personal. In plus, este la fel de important sa le poti fi de ajutor persoanelor de langa tine, acordandu-le intelegerea si sprijinul de care au nevoie.

Personalitatea culorilor: ORANJ

Esti o persoana sociabila, pragmatica si plina de optimism. Beneficiezi de o mare energie fizica si nervoasa, pe care este foarte important sa le folosesti in mod constructiv. Implicarea constanta in activitati diverse, mai ales alaturi de alti oameni, poate fi extrem de benefica pentru tine.

Personalitatea culorilor: ROZ/MOV

Esti o persoana delicata, sufletista si dornica de a le fi mereu alaturi celor din jur. In schimb, atunci cand nu iti poti manifesta latura generoasa si protectoare, poti deveni destul de schimbatoare emotional, solicitand numeroase dovezi de afectiune din partea celor apropiati tie.In plus, personalitatea roz nu se remarca printr-o incredere in sine ridicata. De aceea, este posibil sa ai nevoie de afirmari constante ale valorii tale personale, riscand sa intri in relatii de dependenta afectiva.

Personalitatea culorilor: ALB

Albul si negrul sunt considerate non culori, insa semnificatiile lor psihologice sunt la fel de importante ca cele ascunse in codul culorilor. Astfel, daca preferintele tale se indreapta catre alb, atunci esti o persoana extrem de adaptabila, senzitiva si loiala. Pe de alta parte, usurinta in a te adapta la diferitele circumstante te poate face uneori sa te simti , avand atunci puternica dorinta de a te retrage din fata oricaror influente exterioare

Personalitatea culorilor: NEGRU

Daca preferi negrul, atunci esti o persoana foarte increzatoare, carismatica si uneori misterioasa. Poti avea tendinta de a respinge involuntar personalitatile foarte sensibile, sau de a-ti cenzura tie insati exprimarea emotionala.

De asemenea, ai o mare nevoie de a face lucrurile in ritmul tau si conform cu viziunile tale, neacceptand niciun fel de amestec in felul tau de a actiona. Insa este foarte important pentru tine ca macar sa asculti opiniile celor apropiati, prevenind astfel intreruperea legaturilor de comunicare cu acestia.

sursa-Garbo.ro

Loading...