Tututor femeilor care își ascund anxietatea în spatele unui zâmbet – Nu lăsați frica să vă fure bucuria vieții!

Doar faptul că poți purta un zâmbet pe față când tot corpul tău se simte tensionat și îngrijorat, este un semn de forță. S-ar putea să nu știi și să refuzi să crezi că ești curajoasă, dar ai încredere în mine, chiar ești.

Faci față anxietății cât de bine poți, așadar te rog să fii blândă cu sufletul tău. Ești un suflet curajos, dulce și frumos, care se întâmplă să sufere de frică, de neliniște și de gânduri iraționale, așa că te rog să nu te mai învinovățești!

Da, de cele mai multe ori, trebuie să vă confruntați cu toate temerile pe care vă gândește să le construiască și să vă macine sufletul, dar vă luptați. Îți zâmbești și în același timp încerci să te vorbești cu întunericul din mintea ta făcând tot posibilul să fii rațional, la urma urmei, este cea mai bună armă împotriva gândurilor iraționale. Uneori câștigi, alteori anxietatea te poate consuma, dar știi că este temporar și nu renunți niciodată să lupți pentru o minte liniștită.

Știi în esență că ești rezistent, așa că îți pui un zâmbet pe față și îți combate anxietatea cu tot ce ai, pentru că știi în inima ta că frumusețea ta interioară înlocuiește haosul din mintea ta.

La suprafață, poate fi necesar să o falsificați până când o faceți și nu este nimic în neregulă cu asta. Când te lupți înăuntru, dar pari colectat în exterior, spui doar „nu astăzi” anxietății tale.

Ascunderea anxietății nu este doar pentru a arăta lumii cea mai bună versiune posibilă, ci și pentru a face față și pentru a găsi cea mai bună modalitate de a naviga într-o lume care nu este atât de ușor de trăit. Ai dreptul să te simți confortabil în propria piele, indiferent unde vă aflați, având în vedere îndoielile constante și percepțiile false care vă hrănesc anxietatea.

Aveți puterea de a vă opri anxietatea de la a defini cine sunteți, așa că permiteți-vă inimii să vă ghideze în direcția cea bună. Pentru că inima ta vrea doar să exprime frumusețea în tine, adevăratul tău.

„Cea mai mare parte din ceea ce numim„ personalitate ”este determinată de modul în care am ales să ne apărăm împotriva anxietății și tristeții.” ~ Alain de Botton