Un prieten adevărat plânge atunci când pleci, nu pleacă atunci când plângi

Prietenii au acelaşi suflet bun, trăiesc unul pentru celălalt, unul prin celălalt. Prietenii se iubesc, se ajută şi se sprijină.

Prietenul adevărat te va ţine de mână şi te va îndruma, va rămâne calm în momentele tale de agitaţie, va rămâne cu mintea limpede în momentele tale de nesiguranţă, va fi mereu persoana potrivită la locul potrivit.

Prietenul adevărat nu are nevoie să îţi vadă lacrimile pentru a şti că ceva nu e în regulă cu tine, nu trebuie să îi spui în cuvinte cât de fericit eşti, va reuşi să îţi citească fericirea pe chip. El nu se îndoieşte niciodată de calităţile tale, el te ambiţionează să lupţi pentru visele tale, oricât de măreţe şi imposibil de îndeplinit sun. V

Prietenul adevărat te încurajează să visezi chiar şi cu ochii deschişi la viitorul tău, e motivaţia ta din fiecare zi! Nu ştiu, aşadar, ce ar fi viaţa fără prietenie, nici măcar nu vreau să mă gândesc la aşa ceva, ar fi prea tristă lumea fără un prieten în care să îţi spui speranţa şi încrederea, am renunţa prea uşor la o luptă cu noi înşine şi cu cei din jurul nostru!