Un suflet obosit este mai periculos decât un trup obosit. Nu ignora aceste semne!

Deși sufletul nostru nu este vizibil, este la fel de important ca vasul în care este cuprins, astfel ar trebui să tratăm vindecarea sufletului cu aceeași seriozitate ca și daunele corporale. Dacă ignorăm semnele că energia noastră se epuizează, aceasta poate duce la consecințe foarte grave, cum ar fi anxietatea cronică, probleme de sănătate mintală și depresie. Iată 10 semne că sufletul tău este epuizat și epuizat de energie.

1. În timpul zilei, tot ce vrei să faci este să te odihnești și să te întinzi. Aveți tendința de a face pui de somn frecvent și uneori aveți dificultăți la trezire și ridicarea din pat. În timpul nopții, te simți neliniștit, deoarece când dormi trăiești vise intense și coșmaruri care se simt atât de reale.

2. Simți o senzație dureroasă pe tot corpul. Este posibil să simțiți tensiune, amețeli, dureri de stomac, vedere încețoșată și dureri de cap fără niciun motiv. Vrei să te simți mai bine, știi că nu este nimic în neregulă cu tine și totuși nu te poți abține.

3. Când cineva te întreabă ce nu este în regulă cu tine, nu știi ce să îi răspunzi pentru că nici tu nu știi ce simți. Știți că se întâmplă ceva complex și profund în interiorul vostru, dar nu puteți descrie de ce vă simțiți așa și, mai important, de ce nu puteți ieși din acea energie.

4. De multe ori te simți fragmentat și dezorientat, deoarece mintea și corpul tău nu sunt sincronizate. Uiți în mod constant lucrurile și te simți pierdut de parcă nu aparții acestei lumi.

5. Toate emoțiile tale sunt intensificate. Te simți extrem de emoțional și s-ar putea să te găsești plângând fără un motiv aparent. Simți adesea că inima ta ar exploda cu dragoste într-un moment și i-ar rupe cealaltă. De aceea, te îngrozești atât de mult când vine vorba de sentimente și de deschidere.

6. Aveți atacuri ușoare de panică sau anxietate cronică.

7. Te simți profund singur chiar și atunci când te afli printre alte persoane. Începi să chestionezi oamenii din jurul tău și în care poți avea încredere pentru că te simți în apărare de cele mai multe ori.

8. Aveți gânduri amare, geloase, supărate sau supărate despre tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru când în mod normal sunteți o persoană foarte plină de compasiune, iertătoare și grijulie.

9. Corpul tău se simte slab și orice mișcare te epuizează. Îți lipsește energia și mersul la sală și exercițiile fizice nu te mai bucură, deoarece a devenit o muncă grea pentru tine.

10. De multe ori te simți speriat și nesigur cu privire la viitorul tău. Uneori te simți atât de epuizat și epuizat, încât vrei doar să-ți faci bagajele și să-ți începi din nou viața, pentru că nu-ți mai face plăcere să faci lucrurile de care te-ai bucurat cândva. Dacă vă simțiți așa, este momentul final să vă acordați prioritate și să vă îngrijiți sufletul.

Odihnește-te cât ai nevoie.
Opriți telefonul și petreceți ceva timp făcând lucrurile preferate.
Faceți o baie fierbinte frumoasă, meditați, redați muzica preferată și petreceți mai mult timp cu oamenii pe care îi iubiți cel mai mult.
Evitați gândurile negative și vorbirea de sine negativă.
Nu vă mai criticați sau nu vă vorbiți.
Exersează-ți echilibrarea energiei.
Când poți fi cu adevărat atent la ceea ce dorește sufletul tău, poți elimina orice din viața ta care te face să te simți epuizat și debilitat și să te concentrezi în schimb pe gânduri și experiențe pozitive care radiază de frumusețe și energie pozitivă.