Uneori anumite cuvinte înseamnă mai mult decât “Te iubesc”

Cred în dragoste. Dar am învățat, de asemenea, că dragostea nu este întotdeauna suficientă. Ai nevoie de mai mult decât de dragoste pentru a face o relație să funcționeze.

Există fraze care cred că sunt la fel de importante și, eventual, mai importante decât “te iubesc”.

1. “Te iert.”

Îți iert greșelile. Te-am iertat pentru că nu știai ce aveam nevoie când credeam că o vei face, sau chiar te aștepți să știi. Te-am iertat că nu te descurci, pentru că văd cât de greu încerci. Te-am iertat așa cum sper că mă vei ierta și tu.

2. “Mă voi sacrifica pentru tine”.

Îmi voi sacrifica timpul pentru tine. Voi fi altruist pentru tine.. Voi fi acolo când nimeni altcineva nu este și voi fi acolo 100%. În boală și în sănătate, dorința mea de a fi acolo nu se va schimba.

3. “Te respect.”

Te respect pentru cine esti.  Te voi trata ca pe o persoană cu propriile tale gânduri, speranțe, vise și dorințe. Și acele gânduri, speranțe, vise și dorințe vor conta pentru mine așa cum contează pentru tine.

4. “Te voi ajuta.”

Voi susține speranțele și visele tale. Întotdeauna te poti baza pe mine. Te voi ridica când vei cădea. Întotdeauna mă asigur că ai ceea ce ai nevoie, fizic, emoțional, spiritual și mental.

5. “Te voi proteja”.

Te voi proteja de rău. Îți protejez inima de durere. Te voi prețui și te voi proteja de rău. Nu voi lăsa pe alții să te părăsească. Veți fi în siguranță în brațele mele, în siguranță în mâinile mele și în siguranță în inima mea. Voi fi cineva în care poți să ai întotdeauna încredere.

Într-o lume ideală, perfectă, cred cu adevărat că toate aceste atribute vin împreună cu „Te iubesc” și sunt exprimate prin caritate pură și necondiționată.

sursa – https://www.eva.ro/dragoste/relatii/cuvinte-mai-importante-decat-te-iubesc-articol-169125.html