Uneori avem nevoie de dragoste, alteori avem nevoie de singurătate. Dar întotdeauna avem nevoie de Dumnezeu!

Eu cred. Eu cred in Dumnezeu. Am ales sa fac asta, nu pentru ca mi-a fost impus de parinti sau pentru ca asa trebuie, pentru ca asa zice lumea, ci pentru ca aici mi-am gasit refugiul si linistea inca de mica.

Sa cred intr-un Dumnezeu care imi mangaie sufletul in fiecare zi si imi pune un zambet pe chip, un Dumnezeu care ma indeamna in fiecare zi sa fiu mai buna si sa iubesc mai mult, este cea mai buna alegere pe care am facut-o pana acum in viata. Iar de aici… s-au intamplat numai lucruri minunate.

Bineinteles ca m-am suparat de cateva ori pentru ca nu am primit ce mi-am dorit sau nu am primit ce i-am cerut fix in momentul respectiv, insa de fiecare data m-a surprins oferindu-mi acel ceva la momentul potrivit sau ceva mai bun decat ce am cerut eu initial.

Niciodata sa nu renunti la visul tau pentru ca nu stii cu ce te va binecuvanta Dumnezeu

Dumnezeu are intotdeauna un plan mai bun si are un plan pentru fiecare. Chiar daca acum nu intelegi exact scopul suferintei tale sau a haosului care exista in viata ta, esti confuza si nu stii pe ce drum sa o apuci, ai incredere ca El iti va deschide intr-un final o usa. Usa potrivita la care tu, probabil, nici nu te gandeai ca o poti deschide. O sa fie intotdeauna usa spre fericire, spre implinire, cea care pune capat zilelor negre. Trebuie doar sa nu te incapatanezi sa te ascunzi in spatele ei.

„Cea mai importanta este credinta, de aici imi iau si linistea si dragostea”

Asta pentru ca Dumnezeu nu ia niciodata ceva ce este menit sa fie al nostru. Dumnezeu nu o sa permita niciodata sa se desparta doua persoane care se iubesc si sunt menite sa ramana impreuna pentru tot restul vietii. El va gasi o modalitate pentru a le aduce inapoi impreuna. Dumnezeu incearca doar sa ne tina departe de persoanele toxice.

Dumnezeu ne asculta, dar face lucrurile sa se intampla in felul Lui. Si poate ca modul in care El face lucrurile sa se intample este diferit de al nostru, dar fii sigura ca este calea cea buna.

Dumnezeu nu te lasa niciodata singura in intuneric. El te va proteja. El te va ghida. El te va inspira. El va aranja putin lucrurile in viata ta astfel incat tu sa iti poti reorganiza viata mai departe.