Uneori nu înțelegem că oamenii nu ne sunt garantați pentru totdeauna și ne dăm seama de valorea lor abia când i-am pierdut…

Trecem prin viata intalnind oameni noi si experimentand lucruri noi mereu. Unii oameni pe care îi întâlnim sunt buni, unii devin cei mai buni prieteni ai noștri și unii devin oameni pe care am prefera să-i evităm.

Dar oamenii care au fost mereu acolo pentru noi au inimile și sufletele legate de ale noastre. Ei devin o parte integrantă a vieții noastre si sunt acolo pentru a sărbători fericirea noastră și gata să ne prinda atunci când suntem pe punctul de a ne prabusi.

Considerăm că sunt întotdeauna acolo și, când îi pierdem, ne dărâmă și ne lasă o suferinta teribila….Ne-am dori să ii putem aduce înapoi printr-o putere miraculoasă, dar, din nefericire, suntem lăsați să ne ocupăm singuri de golul pe care l-au lăsat.

Există trairi pe care numai oamenii care au pierdut pe cineva drag le vor înțelege și le vor experimenta.

Momentele speciale pe care le-ai împărtășit cu ei…Momentele care te-au făcut să râzi, să plângi sau să te simți mulțumit, sunt mult mai speciale și mai semnificative după ce, cei dragi, nu mai sunt. La început, îți vor face rău chiar și dacă te gândești la ele, dar după rememorezi acele momente și un zâmbet apare pe fața ta, pentru că vei realiza cât de fericit ai fost cu acele persoane.

Pierzând pe cineva pe care-l iubești nu este asemeni unei plimbări prin, este un sentiment brutal. Rămâi cu o gaură emoțională în suflet, dar în ciuda tuturor acestor lucruri, iubirea lor a fost cel mai bun lucru pe care l-ai avut vreodată.