Universul îți trimite semne și avertizări în fiecare zi. Învață să le observi

În viață, ni se trimit o mulțime de semne și alte lucruri de acest fel, indiferent dacă le observăm sau nu. Pentru a identifica cu adevărat aceste lucruri, trebuie să cultivați o intuiție cu adevărat puternică, ceea ce mulți refuză să facă.
Din cauza modului în care trăim în această lume modernizată, legătura dintre noi și lumea din jurul nostru este foarte tocită. Nu suntem capabili să comunicăm cu adevărat așa cum am fost cândva și acesta este ceva care de multe ori ne ține înapoi. Semnele și prevestirile ți se vor prezenta dacă te pregătești în mod corespunzător pentru ele.
Pentru cei care nu știu, semnele și prezențele sunt practic avertismente cu privire la evenimentele bune sau rele care vor urma. Sunt lucruri care servesc atât ca mementouri, cât și ca puncte de cotitură. Mulți sunt chiar trepte spre locul unde trebuie să fim spirituali.
Practic, semnele apar atunci când trebuie să luăm o decizie sau ne luptăm, dar prezențele dețin un pic mai mult mister. Sunt profetici în acest sens. Cei doi se vor simți foarte diferiți atunci când sunt în fața ta.

Deși există o mulțime de semnificații diferite pentru semnele și prevestirile cu care te-ai putea confrunta, și ele se pot prezenta într-o gamă largă de moduri, trebuie să fii dispus să cauți mai profund dacă vrei cu adevărat să le înțelegi. Citirea de prevestire este puțin mai dificilă decât citirea semnelor, dar dacă se face în mod regulat și se lucrează, va deveni destul de ușoară pentru tine.
Când vine vorba de a lucra pentru a citi sau înțelege semnele și prevestirile în fața ta, meditația este necesară. Aceste lucruri vor fi destul de personale și nimeni nu le va putea înțelege cu adevărat în afară de tine. Totul este pe tine să-ți dai seama ce înseamnă în viața ta. Trebuie să ceri universului să te ajute să înțelegi și prin asta să explorezi toate opțiunile care apar.
Sunteți doar tu și Universul. Ai încredere. Alatura-te. Universul știe exact ce face.
Explorarea de sine este cheia a tot ceea ce vrei să înțelegi și te va duce acolo unde trebuie să știi. Deși acest lucru ar putea părea puțin prea deschis și confuz, totul va avea sens pe măsură ce timpul trece.