Universul nu vă va oferi niciodată mai mult decât puteți face față: aveți încredere în planul lui Dumnezeu

Nimic nu este permanent. Sentimentele sunt ca niște aventuri de vară, trecătoare. Nu te ține de ele, este ca și cum te ții de vânt. Poți atinge vântul? Poți vedea vântul? Nu, poți doar să simți. Ei bine, la fel este și cu sentimentele, prietene. La fel ca vântul, vor trece. Căldura momentului ne înfurie sau ne rănește, dar știi asta: dacă lași câteva zile să treacă, perspectiva ți se va schimba și vei vedea lucrurile mai clar.
De multe ori mă gândesc la fericire și suferință. Și știi ce? Sunt optionale. Da, ai dificultăți și obstacole în viață, dar depinde de tine dacă le vei lua cu grijă sau le vei lăsa să te zdrobească.
Ai încredere în Dumnezeul tău, ai încredere în Univers – nu îți pot oferi mai mult decât poți face față. Îți oferă suficient, doar ca să te întăriți și să apreciați viața mult mai mult. Doar ca să nu te sături de fericire și să nu o iei de bună.

Da, vor fi urcușuri în viață, dar tu decizi cum reacționezi la ele. Tu decizi modul în care vă influențează viața. Deci ai credință. Ai încredere în scopul tău, ai încredere în călătoria ta. Încrede-te în ajutorul divin de sus.
Schimbați-vă perspectiva. Odată ce te gândești la greutăți ca la repere, acestea nu te pot influența la fel de mult. La urma urmei, ele sunt ceva care apare – ca fericirea, ca bucuria, ca aventurile. Nu sunt opționale, dar fericirea și suferința sunt.
Ai puterea în mâinile tale, dragă. Folosește-o bine.