Unora începe să le fie dor de tine abia când înțeleg că nu au cu cine să te înlocuiască.

Nu trebuie să alergi după nimeni ca să păstrezi. Nu trebuie să implori să rămână. Nu trebuie să te pierzi pe tine ca să regăsești pe el. Nu trebuie să lași de la tine ca să oferi dragoste unui om indiferent. Asta nu e dragoste. Și nu e viață în doi. Atunci cineva te folosește sau își bate joc. În rest, cei care au nevoie de tine știu adresa și cei cărora le este dor au cuvintele potrivite la ei. Și faptele.

Nu te consuma pentru oameni mărunți, cărora nu le pasă unde ești și cum te simți. Nu îți distruge un viitor trăind cu trecutul. Fii realistă. Incearcă să fii cu cineva care ține la tine.

Se vor găsi o mie de oameni să ceară iubire de la tine. Se vor găsi o mie de bărbați să te vrea. Vor porni toți să îți calce pragul doar să-ți fure din fericire. Și doar cei adevărați, cei sinceri și iubitori vor fi alături din recunoștință. Din admirație. Ei te vor motiva să trăiești. Ei te vor provoca să iubești din inimă. Pe restul pur și simplu nu-i lua în seamă. Timp pentru a iubi nu-ți ajunge, de ce să mai găsești timp pentru a le argumenta dorințele? Fii tu. Fii azi. Iubește oameni potriviți.

 

Loading...