”Vampirii energetici”. Trăiesc alături de noi și se alimentează cu energia noastră

Vibrand energie, unii oameni aduc confort si liniste in jurul nostru, acestia fiind ori “donatori” de energie ori aproximativ egali din punct de vedere energetic cu noi.

Cum actioneaza acesti “vampiri”

Ati fost vreodata la vreo conferinta si ati ramas fascinati de orator? Aceasta persoana care se adreseaza unei multimi care nu face altceva decat sa o asculte si sa creada tot ceea ce spune este un vampir bioenergetic si psihic. In aceeasi masura, acelasi orator poate cadea victima “vampirismului” aceleiasi multimi sau a altor “vampiri” in alte circumstante; nimeni nu este invincibil.

Daca ati mers in vizita la cineva, sau o persoana v-a vizitat, ati simtit ca sunteti obositi brusc, fara motiv, ca aveti ameteli, tensiuni musculare, greturi, dureri instantanee de cap sau migrene desi nu ati consumat nici o picatura de alcool?

Transferul de energie poate fi si indirect, de la distanta, printr-o simpla convorbire telefonica. De cate ori v-ati simtit extenuati dupa o discutie cu o persoana insistenta, care nu spune nimic interesant ?

Personalitatile “vampirilor”

Agresivul: intimidant, domina prin forta fizica, autoritar, cu voce deranjanta, puternica, constant nervos, furios si recalcitrant, vesnic nemultumit.

Victima sau “firavul”: pesimist, intotdeauna cu o expresie faciala ingrijorata, suspina, tremura si plange frecvent, dramatic, vulnerabil, atrage persoanele care-l compatimesc. and intotdeauna sa rezolve probleme cu care nu are nici o conexiune.

Anchetatorul: Critic, ostil, sceptic, sarcastic, manipulator, enervant, perfectionist, vigilent, submineaza moral orice activitate sau intentie, punandu-le intotdeauna sub semnul intrebarii.

Acuzatorul profesionist: Are intotdeauna o atitudine de atac, reactioneaza exagerat, si incepe adevarate cruciade in cautarea vinovatilor pentru actiunile pe care el insusi le genereaza. Tinde sa fie agresiv verbal si abuziv, familia sa fiind principala victima.

Regele dramei: incepe fiecare discutie cu “ Nu stii ce mi s-a intamplat acum!”. Trairile sale sunt intotdeauna la extreme, pozitive sau negative, alimentandu-se din emotiile intense generate de experientele sale.

Distantul: este captiv in lupta sa interioara, intre temeri si indoieli fara rezolvare. Solitar, pastreaza distanta de frica celor care ar vrea sa se impuna, nu cauta niciodata ajutor, crede ca problemele trebuie sa si le rezolve sigur.

“Moara-stricata” sau vorbaretul: cu voce puternica, deseori ”ascutita”, egocentric, incapabil de a asculta si pe altcineva, folosindu-si apropiatii ca spectatori ai monologurilor sale interminabile.

sursa: templulsecretelor.blogspot.ro