Viața e ca un imens curcubeu. Fiecare zi are o altă culoare

Viata este ca un curcubeu. Ai nevoie atat de soare, cat si de ploaie, pentru a face sa ii apara culorile.

Viata oamenilor este precum un curcubeu, in sensul ca aceasta are si partile sale mai viu colorate si mai bune, precum si partile mai intunecate, mai violete. De cand ne nastem si pana murim, putine sunt certitudinile oamenilor in viata, una dintre ele fiind ca sigur vom avea si un sfarsit, vom inceta sa existam, cel putin din punct de vedere fizic.

Viata este un curcubeu continuu, nu unul care apare numai dupa ploaie. Curcubeul uman apare si cand este soare si cand este innorat si cand afara ploua si cand afara ninge.

Curcubeul vietii are atat de multe culori cate pot fi obtinute si dintr-un curcubeu normal. Nuantele sunt cele care ne diferentiaza intre noi, pentru ca viata noastra este intr-o mare masura diferita de a altora, desi uneori poti spune ca exista si niste vagi asemanari. Vedem verde in fata ochilor atunci cand totul ne merge bine, cand orice am incerca este incununat de succes si vedem rosu in fata ochilor atunci cand nu reusim sa facem nimic, atunci cand parca toate relele lumii in care traim s-au lipit de noi.

Ne place sa ne gandim la lumea inconjuratoare ca la o multitudine de culori, pentru ca aceste culori sunt cele care dau viata si sens tuturor lucrurilor din jurul nostru. Fara culori si viata noastra ar una mult prea gri, mult prea neagra, iar fericirea si zambetul de pe chipurile oamenilor nu ar mai fi niciodata la fel. Culorile din curcubeul vietii noastre sunt cele care ne arata calea inspre destinul ce ne-a fost harazit, inspre tot ceea ce este pus de-o parte pentru noi in aceasta viata.

Culorile sunt acolo pentru a fi zarite si traite, iar in lipsa lor viata ar capata accente mult prea dramatice pentru a putea fi traita din plin. Sper sa aveti cu totii parte numai de culori calde in viata voastra si doar de intamplari asa cum va doriti!