Viața e cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu. Si multumesc pentru acest lucru în fiecare zi

Cand esti suparat pe viata poti spune macar una din urmatoarele propozitii: multumesc ca sunt sanatos, multumesc ca sunt iubit, multumesc ca am ce sa mananc si beau, multumesc ca am prieteni, multumesc ca am parinti sau cineva care tine la mine, multumesc ca inca sunt in viata.

Ce n-ar da unii oameni sa aiba macar pentru inca o zi pe cei dragi care nu mai sunt acum cu ei, ce n-ar da unii oameni pentru a avea dragostea altcuiva, ce n-ar da omul pentru ca sa-si salveze sufletul, ce n-ar da un orfan  sa aiba parinti?

Timpul trece este inevitabil. Din ce in ce mai greu realizam ce avem si ce nu. Suntem din ce in ce mai preocupati de ziua de maine si de viitor. Nu ne mai oprim din rutina sa realizam ca avem cel mai frumos dar de la Dumnezeu: viata.

Traieste prezentul ca si cum nu ar exista o zi de maine. Ce ai face daca ai stii ca pentru tine se va termina totul maine sau altfel spus ce te face cu adevarat implinit in aceasta viata. Amintirile se afla in mintea noastra, iar trairile in sufletul nostru, oricat de frumoase sau neplacute ar fi.

Incercati sa traiti viata cu un scop, sa fiti liberi, impacati cu Dumnezeu si cu voi insiva. Depinde de voi sa nu credeti ca e prea tarziu …