Viața e frumoasă chiar si atunci când doare

Vine un moment în viaţă când îţi vine să renunţi la tot ceea ce credeai că puteai păstra şi pentru care luptai. Vezi un lucru care te dezarmează şi te sfâşie de puteri, iar atunci simţi că nu mai poţi merge înainte, că nu vei mai lupta pentru ceva ce nu poţi câştiga şi că mai bine ai renunţa.
Oamenii nu prea-ţi sunt de ajutor în a te încuraja, iar circumstanţele nici atât. Uneori trebuie să lupţi singur/ă, să nu ai pretenţia să fii susţinut de ceilalţi şi să nu aştepţi aprobarea oamenilor, fiindcă dacă nu o vei primi nu va însemna că visul tău va trebui să se oprească.

Doar pentru că uneori lucrurile nu se întâmplă aşa cum ţi-ai dori, nu înseamnă că trebuie să te dai bătut. Poate ai un vis în inimă, o dorinţă ascunsă în suflet.. ştiută doar de tine. Nu lăsa pe nimeni să-ţi fure ceea ce El ţi-a pus în inimă!
Luptă, chiar dacă te simţi slăbit/ă.
Visează, chiar şi atunci când ţi se pare că o faci în zadar.
Nu te compara cu ceilalţi, nu te subestima şi nu lăsa niciodată oamenii să te schimbe în cine vor ei să fii.
Să nu uiţi că eşti unic/ă, că poţi face lucruri mari, că nu e nevoie să fii cunoscut la nivel internaţional ca să simţi că ai făcut ceva mare. Poţi foarte bine face lucruri cu o dragoste mare în satul tău, în familia ta, în tine!
Caută să înfrumuseţezi suflete, să fii întotdeauna bun chiar şi cu cei care nu-ţi apreciază bunătatea şi iubeşte lucrurile mici din viaţă. Bucură-te de frumuseţea cerului, de florile de pe câmpuri şi de oamenii din viaţa ta. Însă nu te da bătut.. niciodată.