Viata e scurtă. Nu uitați că meritați tot ce-i mai bun din ea

Viața este mult prea scurtă pentru a fi nefericită. Pentru majoritatea dintre noi, o relație pe termen lung este ceva incredibil de special și de sacru. Este ceva care vă poate aduce o cantitate imensă de fericire, împlinire și dragoste – cu condiția să fie cu persoana potrivită. Din acest motiv, cu toții dorim să găsim pe cineva special, acea persoană pe care, odată ce ne-am întâlnit, nu o putem trăi. Persoana care ne completează, ne satisface, ne împinge să fim mai buni și ne iubește indiferent de ce. Toată lumea merită să fie fericită și o mare parte din asta este să fii cu persoana potrivită.

Meriți să fii cu cineva care ascultă, cu cineva căruia îi pasă.

Meriți să fii cu cineva care te iubește necondiționat.

Meriți să fii cu cineva căruia nu îi este frică să iubească și să fii iubit de tine în schimb.

Meriți să fii cu cineva care nu crede că nu este masculin să fii vulnerabil sau să-ți exprimi sentimentele și emoțiile. Cineva care este suficient de matur și suficient de încrezător în sine pentru a-ți putea spune cum se simte, pentru a face față lucrurilor cu calm și pentru a discuta orice probleme fără a recurge la furie.

Meriți să fii cu cineva care îți va reaminti mereu că te va iubi indiferent de ce. Meriți pe cineva care să fie cel mai bun prieten al tău, precum și iubitul tău. Cineva care este răbdător, amabil și grijuliu. Cineva care dorește să te vadă tot timpul și care este mișto să facă absolut orice, atâta timp cât voi doi stați la petrecere – de la a merge la parc pentru un picnic, la a rămâne împreună noaptea cu o masă gătită acasă și o sticla de vin. Motivul pentru care meritați toate acestea este că meritați.

Merită să fii cu cineva care te respectă, care te iubește pentru ceea ce ești cu adevărat. Meritați pe cineva care să vă arate ce înseamnă cu adevărat să fiți îndrăgostit, pe cineva care nu va ezita niciodată să vă spună cât de mult te iubesc și cât de mult înseamnă pentru ei.

Meriți toate acestea și multe altele. Meriți să fii cu persoana potrivită.