Viața este ca o cameră foto. Doar concentrați-vă asupra a ceea ce este important, capturați momentele bune și, dacă ceva nu vă place, faceți o altă fotografie

La fel cum o cameră foto se concentrează pe orice obiect sau persoană anume în timp ce încețoșează de jur împrejur în timpul captării unei fotografii, trebuie să faceți la fel și pentru viață.

În timpul vieții, trebuie să verificați ce este important pentru dvs. și, astfel, să vă concentrați pe asta. Asigurați-vă că vă concentrați numai asupra a ceea ce este important pentru dvs. și eliminați orice altceva din împrejurimi.

Încercați să surprindeți doar vremurile bune și uitați de celelalte. Nu are rost să te agăți de lucrurile care te întristează sau te deprimă. Pur și simplu concentrați-vă asupra lucrurilor care contează, în loc să încercați să rețineți fiecare lucru și să vă răniți.

Asigurați-vă că nu retineti decât incidente bune și memorabile și că le păstrați în amintirea voastra. Încercați să vă indepartati de la aspectele negative, și în cazul în care lucrurile nu funcționează, mergeți și faceti o altă fotografie. Zâmbind si cu ochii plini de bucurie!

 

Loading...