Viața înseamnă alegeri: în cine ai încredere, cine îți este prieten, pe cine ierți, pe cine uiți…

Atunci când lucrurile iau o întorsătură grozavă în viața ta, este momentul perfect să zâmbești și să uiți tot ceea ce până atunci nu a fost bine. Obstacolele ce ne apar în viață, reprezintă de fapt cel mai bun antrenor al nostru.

Nu exiști pentru a impresiona lumea. Existi pentru a-ți trăi viața, în așa fel încât să fii tu fericit și să îți dai șansa de fiecare dată să te reinventezi cu fiecare zi pe care o trăiești, cu fiecare mod în care alegi să îi tratezi și pe cei mai indiferenți oameni dar mai ales cu fiecare gând cu care intri în viața unui om.

Ceea ce alegi să faci în această viață, trebuie să fie despre ceea ce vrei tu să însemni pentru tine însuți.

Atunci când cauți să suprinzi lumea, te poți trezi de-a dreptul, într-un labirint al propriei vieți…te pierzi cu fiecare zi în care încerci să te modelezi după așteptările celorlalți și cu fiecare suflare pe care o dăruiești, fără însă a fi apreciată.

Și atunci realizezi că viața ta nu înseamnă și viața altora, că tu nu însemni “ei” și cel mai important…că fericirea ta, nu înseamnă și fericirea altora.

În loc să te gândești la ce îți lipsește, încearcă să îți aduci în minte toate lucrurile pe care le-ai realizat și care le lipsesc altora. În fiecare zi, în fiecare moment al vieții…caută să fii cea mai bună variantă a ta, caută să fii tu și asumă-ți acest lucru!