Viața m-a învățat să ascund durerea, să accept suferința și de multe ori să zâmbesc cu lacrimi în ochi

Uneori vei crede ca viata îti ofera incercari pe care nu le vei putea trece….
Dar nu este asa! Consider ca Dumnezeu ne va da incercari doar atat cat considera El ca vom putea trece peste si ca ne va intarii si ne va pune mai mult cu picioarele pe pamant!

Fiecare om poartă în sine o poveste. Cu toții purtăm povești în noi.
Si da toti avem nevoie de prieteni, de sustinere, de intelegere, de o mângâiere! De cineva apropiat pe care să il putea îmbratisa ori de cate ori avem ceva trist de povestit sau doar pentru ca ai trecut printr-o intamplare foarte neplacuta sau doar pentru ca asa simti! Si am invatat atat de multe si intr-un timp atat de scurt…

Am invatat ca optimismul este foarte important si ca nu trebuie sa te demoralizezi doar pentru ca ti-a fost dat sa treci peste ceva greu.
Am învatat ca prietenii si familia vor simti mereu cand ceva nu este in regula cu tine sau poate ca vor stii asta fara sa le spui.
Am aflat ca lucrurile pe care nu ti le doreai in viata ta vor aparea vrei nu vrei pe nepusa masa si ca uneori lucrurile sunt de neevitat si te pot rani chiar si un moment de neatentie din partea altcuiva poate duce la lucruri grave…
Am învatat ca Dumnezeu are grija de toti si daca el nu ar fii poate lucrurile ar fi stat mult mai rau…

Am învatat ca…Avem timp pentru toate.