Viața ne schimbă pe dinafară, oamenii pe dinăuntru. Timpul ne sculptează chipul, oamenii sufletul

Nu trebuie să fii de acord cu ceilalți. Nu trăiești în lumea asta ca să le faci altora pe plac. Nimeni nu e lângă tine ca să facă ceea ce îți dorești tu. Nici nu te poți aștepta la așa ceva. Nu ai nevoie de aprobarea lor ca să faci ce îți dorești, dar nici ei nu au nevoie să le spui tu ce să facă. Tu decizi ce vrei să faci și în ce investești timpul și resursele tale.

Mă respecți..te respect! Adevărata forță stă în tine și așteaptă să o folosești. Ai încredere în tine și respectă-te îndeajuns încât să știi ce meriți, ce poți, dar mai ales ce nu poți. Știi ce nu poți? Dacă nu știi, chiar în acest moment poți lua o decizie.

Alege să nu cerșești dragoste, respect, atenție. Privește-te în oglindă și admiră ceea ce vezi. Admiră ridurile acelea fine, care s-au format în timp datorită râsetelor și tristeții tale, dar și datorită greutăților și încercărilor de-a lungul vieții tale.

Acum, imaginează-ți cum arată sufletul tău.. oare câte urme și cicatrici are, câte zgârieturi? De ce te oprești atât de rar la el și nu îi acorzi câte puțin din timpul tău? Ajută-l, că poți!

Lasă tot ce te-a durut să iasă și să plece de tot, nu te mai gândi la ce a fost. Mâine e o nouă zi, iar tu poți să faci fiecare zi să fie specială, dacă asta alegi.

 

Loading...