Viața nu este doar lapte cu miere, dar dacă ai credință și răbdare poți trece cu bine peste toate încercările vieții!

Sufletul tău nu are nevoie de această suferință gratuită, așa că o să te rog să te oprești.
Când toate aceste gânduri negative vor prelua controlul asupra minții tale, o să te rog să faci un exercițiu de respirație și să te relaxezi. Închide ochii și privește adânc în inima ta. Vorbește cu Universul. Amintește-ți cea mai mare realizare a ta. Amintește-ți de acele momente memorabile pe care le-ai împărtășit cu toți prietenii tăi, cu membrii familiei. Gândește-te la acele zile în care zâmbetul nu îți lipsea de pe buze. Fii sinceră cu tine și amintește-ți cum arată fericirea adevărată… și îți vei da seama că nu este atât de greu și că încă ai tot ce îți trebuie pentru a trăi frumos.
Viața ta nu este doar despre zilele tale dificile, draga mea. Nu este doar despre greșelile făcute. Nu este despre acele voci din capul tău care îți spun că nu vei reuși.
Pentru că adevărul este că POȚI… și vei merge mai departe.

Da, ai dat greș în trecut și ai dat greș și acum. Însă toate aceste momente sunt adevărate lecții de viață pentru tine care te vor ajuta să ajungi pe drumul pe care vrei să mergi. Nu-ți face griji pentru că așa îți îmbunătățești viața și înveți că poți avea o altă șansă să o iei de la capăt.
Doar continuă să mergi mai departe. Nu te opri.
Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Poate fi tentant să renunți când totul se destramă, însă atâta timp cât Universul îți oferă ocazia să te trezești în fiecare dimineață, trebuie să cauți puterea în sufletul tău, să te ridici de la pământ și să mergi mai departe.
Trebuie să înveți cum să depășești barierele din calea ta. Nu există o cale ușoară pentru asta, trebuie să ai răbdare. Permite visurilor să devină realitate, nu sta în calea lor.
Acum este greu… însă în scurt timp va ieși și soarele pe strada ta. Și aceasta nu este o gândire dornică, ci o garanție. Universul îți va da putere și te va îndrepta întotdeauna pe calea cea dreaptă.