Viata nu este usoară dar este frumoasă si nu merită sa o petreci plină de griji și gânduri

Viata nu este facuta pentru a fi lusoară. Nu ar trebui sa fie o linie orizontala de fericire, cu zambete zi de zi.

Viata este o calatorie… o lupta dificila, o urcare constanta, o plimbare care niciodata nu se termina. Viata este plina de greutati, de tragedii si de sarbatori. Viata este menita sa fie plina cu zile triste care te fac sa apreciezi cu adevarat zilele bune.

Viata nu este facuta doar pentru ape calme. Nu este facuta doar pentru lux, calatorii si vacante de prima clasa. Nu este doar pentru 30 de grade pe tot parcursul anului. Nu…

Viata este menita sa lucrezi din greu la ce iti doresti. Este menita sa incerci sa traiesti pana la potentialul tau maxim. Este menita sa te provoace, sa te impinga, sa te faca sa iesi din zona de confort si sa iti umple inima pana la refuz cu pasiune.

De aceea, viata este ca un carusel. Agitata, insa extrem de frumoasa, plina de esecuri, insa cu multe victorii, dureroasa, insa cu adevarat spectaculoasa. Asa ca lupta pentru ceea ce vrei. Lupta pentru ceea ce ai nevoie. Aceasta este viata ta. Acesta este viitorul tau. Si aceasta este lupta ta.

Asa ca… zambeste cand este nevoie. Plangi cand trebuie. Fa o pauza si pune-ti la indoiala deciziile cand simti ca nu mai poti face nimic. Cazi si ridica-te din nou… Si zambeste din nou. Si sa stii ca toate luptele tale si toate esecurile tale te vor conduce sa experimentezi ceva si mai mare, si mai bun, si mai frumos.

Apoi ia-o de la capat. Si gaseste-ti curajul de a sta in picioare si de a te confrunta cu ziua de maine cu la fel de mult curaj cum ai avut ieri.