Viața nu începe la 40 de ani sau la 50. Viața începe în fiecare dimineață.

Viaţa începe în fiecare zi! Dacă soarele a răsărit, dacă păsările cântă iar copacii se leagănă mângâiaţi de vânt, dacă ninge si e frig de mori…înseamnă că  Universul ţi-a mai dăruit o zi. Nu uita că viaţa începe în fiecare zi. Dimineţile sunt precum copiii, ca şi ei, fiecare dimineaţă ascunde o poveste care va fi rostită la vremea ei.

Nu intra prea des în jocurile oamenilor, nici nu te întrista din cauza mofturilor lor, adresează-ţi provocări tu însuți și demonstrează-ţi de câte eşti capabilă. Dăruieşte-ţi satisfacţia interioară. În faţa oamenilor, chiar de vei reuşi ei te vor invidia nu te vor aplauda.

Tu eşti cea care se poate mulţumi pe sine. Iar dacă prezentul nu te mulţumeşte, nu uita că viaţa începe în fiecare zi şi că fiecare zi este o oportunitate pentru a te îmbunătăţi.

Alergăm după iluzii dar fugim de adevăr. Îngropăm adevărul cât mai adânc, ca să nu îl găsească nimeni. Cu ajutorul lui poate fi doborât cu uşurinţă imperiul uitării. Noi îi evităm pe oamenii care au nevoie de ajutor spunând Doamne fereşte, dar tânjim să ne lipim de oamenii care nu au nevoie de noi şi o arată. Îl lovim pe cel lipsit de apărare, ca să ne demonstrăm puterea.

Suntem puşi să mergem pe o cale greşită încă din născare, când viaţa ne aduce pe calea cea dreaptă noi credem că suntem ghinionişti, că ni s-a întâmplat ceva rău sau că Dumnezeu nu există. Însă viaţa începe în fiecare zi şi fiecare zi este diferită. Zbierăm nemulţumiţi, zicând că totul se întâmplă din cauza lui Dumnezeu și că El ne pedepseşte.

În realitate totul se întâmplă mulţumită lui Dumnezeu. Ceea ce trăiești este o binecuvântare.