Viața reală începe atunci când nu te va mai interesa ce cred alti oameni despre tine

Viața adevărată începe atunci când începeți să luați ceea ce spun alții cu o doză de precauție, indiferent dacă vă laudă sau vă critică. Minunile încep să se întâmple când înțelegi toate acestea. Dar acesta este un proces lung și dureros și necesită mult timp și efort.

Viața reală începe atunci când încetezi să atragi oameni dovedindu-le statutul tău, educația, religia, inteligența, etc. Cu fiecare moment care trece, vă veți întreba de ce faceți acest lucru, atunci când nu vă face fericiți; de fapt, te face să te simți mai rău, dar în ciuda tuturor, va fi dificil să rupi tiparul.

Viețile noastre sunt toate împletite. Logica dictează că toți ne influențăm reciproc. Dar unde este linia în care nu mai suntem noi înșine și ce se întâmplă atunci? Ești propriul tău sine atunci când nu trebuie să-ți adaptezi atitudinea față de ceilalți pentru că ești convins că ei știu mai bine.

Viața reală începe când nu mai trebuie să faci tuturor pe plac. Dar când veți afla în cele din urmă acest lucru, vă veți întreba de ce v-a trebuit atât de mult să îl înțelegeți și să luați acea decizie. Nu lăsați atunci să vă ia locul la cârma vieții voastre.

Nu trebuie să câștigi toate bătăliile. Frumusețea vieții este să înțelegi că poți trăi liniștit fără toată agitația. Fii tu însuți, nimic mai mult, dar nici nimic mai puțin.