Viata ta se va schimba în bine atunci când vei face mai putin, nu mai mult

Tot timpul avem impresia ca a face mai mult inseamna a avea mai multe rezultate. Ei, bine, chiar daca poate suna ciudat, uneori lucrurile bune vin cand nu faci nimic.

Iata cum sa iti schimbi viata facand mai putin:

Consuma mai putin
Atunci cand vrei sa evoluezi, ai tendinta de a cauta cat mai multe raspunsuri si informatii. Podcasturi, canale de YouTube, carti, speakeri si consilieri motivationali. Desi toate aceste surse sunt minunate si pot fi inspirationale, invata sa limitezi consumul.

De multe ori, te auto-bombardezi cu prea multe informatii. Drept urmare, nu mai ai timp sa reflectezi, sa asimilezi datele si sa pui in practica tot ce ai invatat.

Cheltuieste mai putin – nu ma cheltui mult pe lucruri inutile. Cumpără numai ce ai nevoie si te face fericit/ă

Implica-te emotional mai putin
Indreapta-ti atentia, in schimb, spre acele relatii care te consuma prea mult. Poate fi vorba despre o prietenie toxica, o relatie care nu functioneaza sau un job care te solicita mai mult decat iti ofera beneficii.

Ai mai putine asteptari
A avea asteptari de la oameni si situatii este ceva uman si inevitabil. Totusi, incearca sa limitezi numarul si intensitatea acestor asteptari ori de cate ori poti.

Nu iti mai oferi atat de multe scuze
Gandirea pozitiva este un lucru minunat, insa multe persoane o inteleg gresit. Atunci cand viata ta nu este chiar roz, nu trebuie sa te pacalesti pe tine insati si sa iti oferi mii si mii de scuze, pretexte si discursuri pozitie. Opreste-te din cautat scuze si nu iti mai consuma energia incercand sa negi ce nu este in regula.