Viața te pune la încercare dar Dumnezeu te ajută să treci peste tot

De multe ori păstrăm pentru noi ceea ce ne doare. Suferința, îndoiala, regretele, dezamăgirea, tristețea rămân închise înăuntrul nostru pentru că avem impresia că am părea mai slabi în ochii celor din jur.

Să împărtășim fără jenă cu cei din jur și cu Dumnezeu neputința noastră, slăbiciunea și locurile distruse din sufletul nostru. Când facem acest lucru ne eliberăm, începem procesul de vindecare interioară și le permitem celorlalți să facă la fel.

Nu trebuie să ne fie rușine să recunoaștem că anumite momente ne-au sădit îndoială în suflet, că ne-au clătinat încrederea în Dumnezeu, că ne-au epuizat de energie și optimism și că ne-au lăsat pe jumătate bolnavi.

Ai un prieten minunat în Dumnezeu. Încredințează-i Lui toate acele greutăți pe care le porți neștiut și nevăzut de nimeni. Mărturisește-i fără să stai pe gânduri tot ceea ce te macină pe dinăuntru și nu-ți permite să îți găsești odihna. Încetează să suferi în tăcere!

Încetează să te autopedepsești crezând că meriți! Singurul care o poate face este Dumnezeu, și El ne iubește prea mult pentru a-i face plăcere suferința noastră.