Vine un moment când nu-ți rămâne decât Dumnezeu și atunci vei descoperi ca Dumnezeu îți este suficient

Vine un moment in care simti ca orice ai face, nimic nu mai merge. Vine un moment in care habar nu mai ai incotro te indrepti si ca pe orice drum te-ai afla, parca tot nu e drumul acela pe care l-ai visat in acea noapte de vara in urma cu multi ani.

Cazuti in genunchi si cu chipurile arse de razele soarelui incercam sa ne ridicam de jos, sa ne scuturam praful de pe hainele roase de timp si sa mergem mai departe.
Uneori reusim sa ne ridicam foarte repede, insa uneori avem nevoie de mult timp ca sa intelegem ca acele rani din sufletul nostru nu se vor vindeca niciodata.

Suntem oameni. Gresim. Traim cu teama si cu frica de necunoscut, insa uitam ca aceasta frica este absolut normala si este tocmai baza credintei. Cel putin atata timp cat mai resimtim aceasta teama, indiferent de ce am face, mai avem ceva de pierdut.

Dacă și tu ești în căutarea unei bărci de salvare, dacă ești obosit, dacă ești descurajat, dacă simți că pur și simplu nu mai ai de unde să mai dai – efort, încredere, zâmbet, perseverență, asta e ce pot eu să îți spun:

Nu ești singur. În momentele noastre cele mai dificile, ajungem să ne păcălim cumva singuri că situația în care suntem noi e una excepțională, și că nimeni altcineva nu a mai ajuns atât de jos. Nimic mai fals.

Cu toții avem aceste momente. Sunt chiar acum milioane de oameni care trec fix prin ce treci tu. Cu alte cuvinte, ai o experiență perfect umană și normală. Nu ești mai prejos decât nimeni și fii atent atunci când te compari cu ceilalți.Si nu esti singur, Dumnezeu vegheaza si ajută chiar si când treci prin cele ai neplăcute experiențe.

Va trece. Înainte de a fi o încurajare, afirmația asta e o realitate la fel de solidă ca faptul că după ploaie, la un moment dat răsare soarele. Si credinta in Dumnezeu este cea care nu trebuie să te lase niciodată…