Vise pe care nu ar trebui să le ignorați NICIODATĂ

Un somn bun este întotdeauna necesar pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a ne pregăti pentru ziua viitoare.

Simbolurile sunt limbajul viselor. Un simbol poate invoca un sentiment sau o idee și are adesea un sens mult mai profund și mai profund decât poate transmite orice cuvânt. În același timp, aceste simboluri vă pot lăsa confuz și vă întrebați despre ce a fost visul respectiv. Dobândirea abilității de a vă interpreta visele este un instrument puternic.

1. CUTII
Dacă visezi o cutie, mintea îți spune despre ceva ascuns. Poate ți-e frică că cineva îți ascunde ceva sau ai un secret. Dacă cutia este deschisă, aceasta înseamnă că ar trebui să vă dezvăluiți secretul. Dacă te uiți în interiorul cutiei și nu există nimic în ea, înseamnă că ești dezamăgit de cineva sau ceva.

2. PISICI
Pisicile sunt un simbol foarte puternic. Dacă visezi o pisică înseamnă că trebuie să iei legătura cu partea ta feminină. Acest vis vrea, de asemenea, să vă spună că trebuie să formați relații mai profunde cu femeia. Simbolul puternic al pisicii este legat de feminitate. Trebuie să fii mai încrezător și s-ar putea să ai nevoie de o trezire spirituală.

3. CĂDEREA
Mulți oameni visează că, cad. Acest lucru poate însemna că pierdeți controlul asupra vieții voastre. Este posibil să vă fie frică de eșec sau să simțiți consecințele unor alegeri greșite pe care le-ați făcut în trecut. Dacă visezi adesea că cazi, atunci poți combate anxietatea făcând meditație și yoga.

4. DINȚI
Mulți oameni visează că dinții lor cad sau se sparg chiar în fața ochilor. Dinții sunt un simbol al îmbătrânirii și uneori chiar al morții.  Acest vis poate însemna, de asemenea, că ești mai îngrijorat de aspectul tău fizic decât de sănătatea ta.

5. PĂR
Acest vis este legat de o relație fizică pe care o aveți și trebuie să vă îmbunătățiți. Părul este, de asemenea, un simbol al dorinței de a se conecta cu alte persoane. Vrei să fii complet sigur de relațiile cu ceilalți – la serviciu și acasă. Dar dacă visezi să ai un păr lung, atunci înseamnă că tânjești să fii liber.

7. APA
Apa înseamnă că doriți să vă asumați mai multe riscuri. Probabil că ai vise mari și acest vis îți spune să mergi și să încerci să le împlinești. Riscurile pot fi înfricoșătoare, dar trebuie să încercați dacă doriți să reușiți. Apa poate însemna și că vrei o viață simplă și liniștită.

8. ZBORUL
Zborul înseamnă că ești capabil să faci pași curajoși în viață și să asumi riscuri îndrăznețe. Sau înseamnă că simți multă presiune – de la partenerul tău sau la locul de muncă și trebuie să scapi de ea. Nu vrei doar să zbori de la problemă, dar vrei să zbori deasupra ei. Încearcă să ai o atitudine pozitivă și fii curajos, ajută la relaxarea mai ușoară.

9. DRUMURI
Dacă visezi un drum înseamnă că trebuie să îți simplifici viața. Concentrați-vă asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante în viață. Dacă crezi în soartă, atunci acest drum te poate conduce către undeva uimitor, așa că nu ezita să iei ocazia și să mergi în această călătorie. Drumul te-ar putea duce la o schimbare de viață pozitivă.

10. NOROI
Acest vis înseamnă că simți că ești blocat în noroi, deoarece poți simți că ești blocat în viața și alegerile tale de zi cu zi. Noroiul simbolizează și renașterea și creșterea. Noroiul înseamnă, de asemenea, că poți schimba totul din viața ta care te face nefericit.