Vrei ca abundența să curgă în viața ta? Scapă de aceste 10 lucruri

Avem o mulțime de convingeri toxice în mintea noastră despre semnificația de bogat, abundent, precum și de a avea o sumă mare de bani – în loc să permitem acele idei să se ducă și ne permitem să ne bucurăm și să fim fericiți cu toate acele binecuvântări pe care abundența le oferă pentru noi, încă îi ținem.

Avem in minte o multime de ganduri toxice si, in loc sa le permitem acestor idei sa iasa din mintea noastra si sa fim fericiti, nu o facem. Incepand din aceasta zi, vom inceta sa mai facem lucrurile care nu ne mai servesc, urmand sa ne schimbam.

1. Scapa de gandirea precara
Lumea in care traim, de fapt, este suficienta pentru noi toti, asa ca trebuie sa credem in aceasta fiind adevarata. Trebuie sa ne schimbam viata si mentalitatea.

2. Renunta la reducerea stimei de sine
Trebuie sa renuntam la acea nevoie de a ne vedea pe noi insine ca fiind mici, nesemnificativi si nevrednici. Suntem un mister viu si am aparut de nicaieri in lumea aceasta. De asemenea, avem dreptul sa ne bucuram de orice cadou fantastic pe care ni-l ofera viata. Trebuie sa renuntam la absenta respectului de sine si sa ne permitem abundenta.

3. Renunta la responsabilitate
Ar trebui sa incetam sa invinovatim parintii, guvernul, sotia, pe Dumnezeu sau intreaga lume. Nu suntem victime si trebuie sa incetam sa ne comportam astfel. Trebuie sa preluam controlul asupra vietii noastre.

4. Nu mai crede ca nu esti suficient de bun pentru a avea abundenta
De fapt, a avea abundenta nu este un lucru gresit. De asemenea, nu este un lucru nebunesc sa ii permitem vietii sa ne acopere cu o multime de cadouri, precum si cu binecuvantari.

5. Scapa de trecut
Nu este important unde am fost in trecutul nostru sau cat de putin am facut.
Aceasta este doar o amintire si nu realitatea noastra. Deci, trebuie sa o tratam ca atare. Vremurile se schimba si trebuie sa ne schimbam si noi.

6. Indeparteaza-te de temerile si indoielile tale.
Ar trebui sa renuntam la aceste temeri ca nu meritam abundenta. De fapt, raul apare ca urmare a ceea ce fac oamenii cu banii si nu banii sunt neaparat raul. Ar trebui sa ne amintim mereu de acest lucru.

7. Opreste autodistrugerea
Ar trebui sa ne ridicam picioarele de pe autodistrugere si sa le punem pe pedala abundentei.

8. Scapa de ideile toxice
Viata noastra nu este conceputa pentru a fi o lupta, dar de fapt o facem sa fie asa, crezand in astfel de idei. Ar trebui sa renuntam la toate aceste credinte toxice si vom vedea ca lucrurile se vor schimba in bine.

9. Abandoneaza ideea ca spiritualitatea si abundenta nu merg mana in mana
Cand spunem ca aceste doua lucruri nu merg mana in mana, este ca si cum am spune ca inhalarea si expirarea nu functioneaza impreuna. Ele nu pot functiona una fara cealalta. Trebuie sa ne permitem sa primim pentru a putea da.

10. Elibereaza-ti vibratiile
Nikola Tesla, popularul om de stiinta, a fost de fapt cel care a sfatuit oamenii sa se gandeasca la frecventa, energie, precum si vibratii, astfel incat sa poata gasi secretele Universului.