Zâmbește când îți este frică, cântă când simți nevoia să plângi, luptă când simți că nu mai poți

Da, femeia este minunata.  Femeia rezolva probleme si are poveri grele. Femeia inseamna fericire, dragoste si iubire. Femeia zambeste cu toata inima. Femeia canta cand simte nevoia sa planga, plange cand este fericita si rade cand ii este frica. Femeia lupta pentru visele ei. Femeia se ridica impotriva nedreptatii.

Femeia nu ia “NU” ca răspuns si intotdeauna caută o solutie mai buna pentru problemele ei. Femeia face sacrificii pentru copiii ei, isi duce prietenul la medic daca acestuia ii este frica si dragostea ei este neconditionata.

Femeia plange cand copiii ei sunt victoriosi, este fericita cand prietenii ei sunt bine. Inima femeii este franta cand o ruda apropiata sau un prieten are probleme, dar ea gaseste puterea de a merge mai departe cu viata.

Frumuseţea femeii este un dar nepreţuit, dar nu este cel mai mare între daruri. Daca cineva te apreciaza doar pentru asta, indeparteaza-te…inseamna ca nu vede si celelalte daruri cu care esti inzestrata.

Femeia stie ca un sarut si o imbratisare poate vindeca o inima franta. Exista un singur lucru in neregula cu ea: UITA CA ESTE DE NEPRETUIT.

Fii recunoscătoare pentru tot ce ai şi nu te pune cu nimic mai presus sau ai prejos de alţii. Oamenii sunt frumoşi, inteligenţi sau îndemînatici pentru un scop anume. Află care este rostul darurilor tale. Altminteri, oamenii frumoşi şi deştepţi fac aceleaşi păcate ca şi oamenii proşti şi urîţi. Dacă excelezi în ceva, fă ca aceasta să schimbe în bine viaţa celor din jur.