Zâmbește-i zilei de azi din tot sufletul tau frumos si plin de iubire!

Vine o zi când obosești…obosești să faci orice să fie bine iar tu te simți tot mai rău. Te-ai învârtit în cerc iar și iar…credeai că vei găsi ieșirea dar te-ai împotmolit. Nu mai poți face niciun pas pentru că te izbești de zid, de zidul fricilor tale…e atât de înalt și de solid încât poți doar bănui ce se ascunde în spatele acestuia.

Vine o zi când ești secată de orice formă de energie, când nu mai ai nimic de oferit pentru că tot ce aveai ai pus pe tava fiecăruia care-ți solicita ajutorul, fără să pui nimic la loc.  Mereu ai vrut să ajuți, să faci ce e corect…dar în toată această goană ai uitat de tine, ai uitat ce înseamnă să fii fericită! Încerci să zâmbești dar te doare tristețea din zâmbetul abia schițat, reflectat în oglindă…

Știu, acum nimic nu-ți înseninează ziua, tragi de tine să întâmpini o nouă zi, gândindu-te cât de mult îți dorești să treacă. Seara nu vrei să adormi iar dimineața nu vrei să te trezești.

Speri ca după fiecare noapte, să te ridici din pat ținând fericirea de mână…dar în fiecare dimineață te trezești cu mâinile amorțite, ținând perna în brațe, încăpățânându-te să te ții departe lumina și căldura soarelui.

Ai uitat să ai grijă de trup, dar mai ales de sufletul tău! Te-ai pierdut cu totul, nimic nu te animă, nici măcar dragostea persoanelor dragi din viața ta…câte zile vei lăsa să se irosească pentru a te trezi din amorțeală? Tu nu mai trăiești, tu doar …EXIȘTI!

Alege! Eu încă mai cred în tine, e timpul să ridici privirea spre cer și să-i zâmbești cu toată inima! Încă mai ești aici, amintește-ți cine ești! Amintește-ți că fericirea a stat mereu în spatele tău a fost umbra ta! Amintește-ți că Dumnezeu te-a adus în această lume cu un scop! Totul se află în interiorul tău doar aruncă o privire!

Așa-i că totul devine mai limpede când dai piept cu propriile trăiri? E doar un mic pas spre regăsirea sinelui! Bun venit pe drumul cel bun!

Zâmbește-i zilei de azi! Cu tot sufletul tau frumos si plin de iubire!

Loading...