Zâmbim prea rar, dăruim prea puțin, judecăm prea aspru și ne pasă din ce în ce mai puțin…

Oare…asa am ajuns, sa stam ascunsi sub munti de nepăsare si indiferență?

Suntem generaţia care deşi avem totul, nu ştim să preţuim asta. Suntem generaţia care nu zâmbim, deşi nu ducem lipsă de nimic. Generaţia care nu vedem esenţialul, nu ştim să ne bucurăm de ceea ce avem şi nu ştim să fim fericiţi.

Suntem generaţia care risipim totul. Aruncăm lucruri la gunoi, mâncare neatinsă, pâine şi multe altele, dar uităm că alţii ar da orice pentru o bucată de pâine. Cumpărăm în exces, deşi nu avem nevoie de atâtea lucruri.

Suntem nervoşi tot timpul, frustraţi, jignim oamenii fără să ne gândim şi nu ne cerem iertare pentru comportamentul nostru. Avem prea multe probleme, presiuni şi îngrijorări. Iar tendința de a ne ieși din fire de fiecare dată este una comună.

Cine suntem noi? Suntem generația care nu știe să prețuiască ceea ce are: de la omul de alături până la apa caldă din baie. Deşi avem oameni care ne iubesc şi ne sunt alături de noi la bine şi la greu, nu ştim să-i apreciem. Nu știm să prețuim frumosul și grija celor care ne iubesc şi le pasă de noi.

Suntem generatia oarba, generatia care nu vede frumosul din jur, generatia egoista si orgolioasă.Generaţia fără răbdare şi înţelegere.Suntem generatia care crede ca are tot timpul din lume, dar nu stim ce ne rezerva maine viitorul.

Suntem generația care a uitat să prețuiască ceea ce are: de la omul de alături până la apa caldă din baie.