Zece moduri de a vă îmbunătăți abilitățile psihice

Iată o listă de metode pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți abilitățile psihice:

10.) Învață să meditezi
A învăța să meditezi nu este doar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți capacitatea psihică, ci te va ajuta să fii mai fericit și în pace. Există o serie de meditații pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă dezvoltați capacitatea psihică.

Acest lucru vă va ajuta să deveniți mai conștienți de stările dvs. mentale și să învățați să faceți diferența între gândurile obișnuite de zi cu zi și intuiția voastră psihică.

9.) Roagă-te
Credeți sau nu, rugăciunea este foarte eficientă pentru a vă ajuta să luați legătura cu capacitatea voastră psihică. Rugați-vă în limbajul propriei inimi sau religie pentru a vă ajuta să vă ghidați în dezvoltarea abilităților psihice. În fiecare seară, înainte de a vă retrage la culcare, rugați-vă Divinului să vă ghideze în dezvoltarea abilității voastre psihice.

Rugați-vă cu seriozitate cu cuvintele din inima voastră; nu te rogi ca un papagal, repetând aceeași rugăciune, din nou și din nou. Dumnezeu îți cunoaște inima și mintea!

8.) Afirmații
Afirmați în fiecare zi că doriți să vă îmbunătățiți capacitatea psihică. Afirmațiile sunt ca niște autosugestii care intră în subconștientul dvs. pentru a ajuta la obținerea efectului dorit.

Sunt sigur că toată lumea a auzit de afirmația „Cu fiecare zi, mă voi simți mai liniștit și mai fericit”. Acestea funcționează! Exprimă-ți afirmația la timpul prezent. Cu alte cuvinte, „Cu fiecare zi, devin mai psihic”.

7.) Ritual
Ritualurile sunt practic acțiuni specifice pe planul fizic care produc un efect corespunzător asupra planurilor interioare. Ritualurile pot avea un efect uriaș asupra ființei voastre interioare. Ei funcționează pentru că există o corespondență între lumea noastră interioară și lumea noastră exterioară.

Un ritual poate fi la fel de simplu ca să vă pliați mâinile în rugăciune sau să aprindeți o lumânare, la un ritual complicat, cum ar fi o masă catolică sau o ceremonie de nuntă. Îți poți compune propriul ritual; amintiți-vă doar că în esența ritualului este scopul dvs. de a vă îmbunătăți capacitatea psihică.

6.) Talismane
Talismanele sunt orice obiecte sacre care dețin o sarcină psihică. Puteți folosi orice piatră sau bijuterie ca talisman pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți capacitatea psihică. Acum, unele cristale sau pietre semiprețioase sunt utile în sine pentru a vă îmbunătăți capacitatea psihică.

Pentru a face un talisman simplu, curățați mai întâi obiectul în apă sărată pentru a îndepărta orice impuritate, apoi transferați-vă dorința: adică, pentru a vă îmbunătăți capacitatea psihică, la obiect. După aceea, asigurați-vă că vedeți obiectul în fiecare zi sau purtați-l lângă piele, cum ar fi un inel sau o bijuterie.

5.) Cunoștințe
Aflați mai multe despre abilitățile psihice citind o varietate de cărți despre acest subiect. Cu cât citești mai mult despre abilitatea psihică, cu atât vei afla mai multe despre ea. Acest lucru este important, deoarece cunoașterea este putere. Cu cât citești mai multe despre abilitatea psihică, cu atât vei depune mai multă energie în efortul tău de a-ți îmbunătăți capacitatea psihică.

Când am vrut prima dată să-mi dezvolt abilitatea psihică, am citit tot ce am putut despre subiect. Acest lucru m-a ajutat enorm și abilitatea mea psihică a început să se manifeste în curând.

4.) Fii cu alți psihici
Este important să fii alături de alte persoane care sunt psihice și interesate de capacitatea psihică. Participați la prelegeri sau ateliere despre dezvoltarea psihică. Întâlnește alte persoane care sunt psihice sau se implică în grupuri spirituale la biserica sau templul tău.

Acest lucru vă va ajuta să vă acordați vibrațiile altor persoane care pot fi foarte psihice și vă va ajuta să vă îmbunătățiți propria capacitate psihică.

3.) Jurnal
Păstrați un jurnal al abilităților dvs. psihice. Notează în fiecare zi experiențele tale despre abilitatea ta psihică. Faceți acest lucru zilnic, chiar dacă nu aveți experiențe psihice. Scrieți doar despre o experiență specială pentru ziua respectivă și despre modul în care aceasta poate avea legătură cu dezvoltarea psihică. Scriind despre abilitățile sau experiențele tale psihice, te concentrezi asupra lor.

Acest lucru vă va ajuta să le dezvoltați pe măsură ce deveniți mai conștienți de ele. De asemenea, este util să vă scrieți visele, deoarece acestea vă pot aduce o perspectivă și o îndrumare pentru dezvoltarea voastră psihică.

2.) Receptivitate
Este important să fii receptiv la dezvoltarea psihică. Dacă nu credeți că vă puteți dezvolta abilitatea psihică, atunci nu veți dezvolta nicio abilitate. De ce? Pentru că te vei fi închis de orice posibilitate de dezvoltare psihică. Dacă mintea ta este închisă, atunci potențialul tău este închis.

Întrebați orice antrenor! Dacă vă închideți mintea la o posibilitate, nu veți putea să o faceți. Dacă spui că muntele este prea mare

1.) Exersați, exersați și exersați!
Dezvoltarea abilității tale psihice este ca și dezvoltarea oricărei alte abilități. Trebuie să o practici. Cu toții avem abilități psihice, dar trebuie să o dezvolți. Unii oameni sunt în mod natural mai psihici decât alții, la fel cum unii oameni sunt mai buni la fotbal decât alții.

Dar toată lumea are abilități psihice și poate fi îmbunătățită prin practică. Există diferite moduri de a practica abilitatea psihică. Puteți să vă practicați telepatia trimițând formulare de gândire prietenilor dvs. pentru a vedea dacă răspund la ele.