Zeița zodiei tale. Află ce forță mitologică te reprezintă

Berbec – Zeita Atena
Zeita Atena reprezinta zodia ta. Este o zeita razboinica, ce semnifica initiativa si curajul. Reprezinta cel mai bine trasaturile semnului tau, capacitatile tale de lider si spiritul inovator.

Taur – Geea
Geea este zeita zodiei tale. Este considerata mama tuturor zeilor si este personificarea Pamantului. Iti insufla dragostea pentru natura, fertilitatea si instinctul matern.

Gemeni – Zeita Calliope

Cele mai multe personalităţi care s-au născut în această zodie se află sub influenţa lui Calliope, cea mai dăruită dintre zeiţe. Talentată, Calliope dansa, cânta, compunea poezii şi recita, iar oratoria era un alt punct forte al ei. Aceste caracteristici s-au transmis de-a lungul timpului nativelor în gemeni.

Rac – Hestia
Hestia este zeita caminului, a focului sfant, prima fiica a lui Cronos si sora a lui Zeus. Reprezinta zodia ta si iti insufla dragostea pentru camin si familie. In mitologia romana este reprezentata de Vesta.

Leu – Fortuna
Fortuna, zeita norocului si a fericirii reprezinta cel mai bine zodia ta. Semnifica sansa, reusita si bunastarea. Iar pentru ca semnul tau este guvernat de Soare, se poate spune ca esti una dintre cele mai norocoase native ale zodiacului.

Fecioara – Demetra
Demetra este zeita agriculturii in mitologia greaca. Reprezinta zodia ta si caracteristicile tale cele mai importante: responsabilitate, stabilitate si harnicie.

Balanta – Afrodita
Afrodita este zeita frumusetii si a iubirii in mitologia greaca. Dragostea pentru arta, frumusete si armonie iti sunt insuflate de aceasta zeitate. In mitologia romana, Afrodita este cunoscuta sub numele de Venus, iar planeta Venus este astrul care iti guverneaza semnul.

Scorpion – Persefona
Persefona este in mitologia greaca zeita care stapaneste in timpul iernii, alaturi de Hades, lumea umbrelor, fiind insa in timpul verii si zeita fertilitatii. Reprezinta zodia ta si atractia ta pentru lucrurile ascunse, mistere si stiintele oculte.

Sagetator – Diana
Diana este zeita vanatorii in mitologia romana. Este reprezentata tinand un arc in mana. Libertatea, explorarea si independenta sunt caracteristicile sale, care te reprezinta si pe tine.

Capricorn – Hecate
Hecate, zeita noptii si a intunericului reprezinta zodia ta. Patroneaza rascrucile de drum, ceea ce simbolizeaza alegerea unei cai si urmarea acesteia. Este asociata semnului tau datorita intuitiei puternice si a capacitatii de a lumina caile potrivite.

Varsator – Nut
Nut era zeita cerului in mitologia egipteana. Asa cum cerul imbratiseaza intreg pamantul, la fel si reprezentantii varsatorului imbratiseaza toate categoriile de oameni si accepta cu bucurie diversitatea.

Pesti – Hestia
Hestia, zeita caminului, reprezinta cel mai bine zodia ta. Semnifica siguranta, protectia si emotiile. Puritatea si inocenta sunt alte trasaturi caracteristice acestei zeite, care iti influenteaza si tie destinul.
sursa: eva.ro