Ziua bună se cunoaste după zâmbetul de dimineață

“In fiecare, gandeste-te, imediat ce te-ai trezit, ca este un adevarat miracol sa fii in viata, asa ca nu ai de gand sa o irosesti.  Gandeste-te cum sa ii ajuti mai mult pe ceilalti si incearca sa ai cat mai multe ganduri pozitive. Nu lasa furia sa iti cuprinda inima si nu fi suparat pe cei din jur.”

Practic, ar trebui sa incepi ziua multumind pentru toate lucrurile minunate pe care le ai si sa incerci, pe cat posibil, sa mentii aceasta atitudine. In fiecare zi. Nu este usor, dar cu siguranta vei observa ca o stare de spirit optimista te va ajuta foarte mult.

Cum îngerul păzitor este cu noi mereu și a vegheat la căpătîiul nostru cît am dormit, este normal să-i spunem „bună dimineața” și să-i mulțumim că este cu noi. Putem apoi să-i spunem „bună dimineața” și Tatălui Ceresc și cui mai credem noi de cuviință. Zâmbiți-le tuturor acestora.

Alegeți să fiți fericiți, alegeți să fiți buni, alegeți să fiți plini de iubire, alegeți să fiți mai înțelepți în ziua pe care tocmai o începeți. Faceți aceste alegeri în sufletul vostru!

Ca timp să știți că nu durează mai mult de un minut sau două, însă alegerile pe are le veți face dimineața, imediat după ce v-ați trezit vă pot influența în bine tot restul zilei.

Contează mult ce alegeri faceți în momentul în care vă treziți. Alegeți să fiți fericiți!

sursa – http://www.artadeatrai.ro/alegerile-de-dimineata