Zodiile si bârfa

Vezi ce barfa spune fiecare zodie despre tine.

Berbecii sunt foarte curiosi care este modul in care iti castigi existenta. Acesti nativi scotocesc toata ziua dupa finantele celorlalti. Atunci cand nu afla adevarul, inventeaza tot felul de surse de venit, care mai de care mai interesante.

Taurilor le place sa se lege de ce spun altii. Acestia pluseaza foarte mult atunci cand ii spun cuiva o barfa. Mai exact, daca tu ai zis ceva nepotrivit despre cineva, persoanele nascute in zodia Taur vor exagera si mai mult cele spuse de tine.

Gemenii sunt foarte incantati sa rada de aspectul fizic al celorlalti. Ei se considera perfecti, motiv pentru care isi permit sa critice fizicul altora.

Racii isi barfesc prietenii atunci cand considera ca s-au distantat de ei. Prietenii acestor nativi regreta motivele pentru care Raci au fost nevoiti sa se razbune prin barfa.

Leilor le place sa asculte barfe mai mult decat sa susoteasca despre altii. Acesti nativi barfesc si ei despre absolut oricine pe absolut orice tema. Asta se intampla numai atunci cand se simt ignorati de catre ceilalti si vor sa se integreze in diferite grupuri.

Fecioarele sunt avide dupa barfa. Acestea sunt foarte curioase care este viata sentimentala a prietenilor apropiati, inventand de cele mai multe ori atunci cand nu au informatii.

Balantele barfesc despre orice. Par echilibrate si serioase la prima vedere si ai zice ca nu le place sa cleveteasca impotriva altora, dar, in realitate, sunt extrem de concentrate pe a despica firul in patru despre viata altora.

Scorpionii sunt campioni barfelor. Rad de defectele fizice ale celorlalti si inventeaza tot felul de rautati. Ai grija cand stai de vorba cu acesti nativi intrucat nu vei scapa nici tu de cuvintele lor nepermise.

Sagetatorii barfesc in general despre colegii de la locul de munca. Daca ai vreun Sagetator prin preajma, ai mare grija. Acesta va face tot posibilul sa te sape prin cele mai subtile modalitati.

Capricornii au tendinta de a-si barfi rudele si sefii. Daca ai in familie un Capricorn, asteapta-te ca acesta sa exagereze anumite lucruri despre tine chiar in fata prietenilor.

Varsatorii sunt atenti in general la ce si cat mananca ceilalti. Nu barfesc foarte mult dar au o obsesie cu siluetele altora.

Pestilor le place sa barfeasca oameni pe care nu ii cunosc. Acesti nativi au multe prejudecati fata de oameni in general. Chiar si atunci cand se conving de contrariul, ei continua sa sustina ceea ce au spus de la bun inceput.