Zodiile si fidelitatea sau cât de fidel/ă ești în funcție de zodia ta

În timpul călătoriei voastre către găsirea iubirii, vă veți confrunta fără îndoială cu o serie de potențiali iubitori care reprezintă fiecare semn al zodiacului. Inutil să spun că vrei pe cineva fidel și dispus să investească emoțional într-o relație monogamă. Și, deși toate semnele sunt capabile de monogamie, este mai ușor pentru unele semne decât pentru altele.

Semne zodiacale fidele

Următoarele semne tind, în general, să aibă nevoie și doresc o relație lungă și stabilă. Asta nu înseamnă că fiecare individ va fi întotdeauna fidel oricărui partener. Cerințele lor emoționale trebuie îndeplinite, iar un psihic instruit vă poate ajuta să discerneți cel mai bine pentru a satisface nevoile partenerului dvs., precum și pe ale voastre.

Taur 20 aprilie – 20 mai

Taurul își iubește „confortul creaturii” și este foarte senzual. El prosperă în stabilitate și este de obicei extrem de fiabil, de încredere și loial. Taurienii sunt mari planificatori și privesc mereu înainte, gata să abordeze orice probleme care ar putea apărea în viața lor, inclusiv posibilele obstacole în căsătoria sau relația lor.

Rac 22 iunie – 22 iulie

Dintre toate cele 12 semne, Racul este cel mai preocupat de o relație sigură, iubitoare. Crabul iubește casa și familia și nu este fericit decât dacă are legături emoționale profunde. Cancerianul este de obicei foarte hrănitor și tinde să aibă grijă de toată lumea de care îi pasă.

Fecioară 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt sensibile, creative și tind să fie intuitive atunci când vine vorba de sentimentele și nevoile altora. De obicei, ei sprijină prietenii și iubitorii, întotdeauna gata să ofere un „umăr pe care să plângi”. Fecioara amabilă face adesea un partener de viață minunat.

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Acest semn caută pacea și armonia (mai ales în relații) datorită unui dor înnăscut de dreptate și corectitudine. Balanțele sunt creative și polifacetice și, atunci când necazurile își ridică capul urât într-o relație, Balanța va scăpa adesea în propria sa mică lume pentru a rezolva lucrurile. De obicei, un iubitor incitant, Balanțele tind să fie de încredere și loiale.

Capricorn 22 decembrie – 19 ianuarie

Capra iubește stabilitatea, mai ales într-o relație. Majoritatea Capricornilor realizează că succesul sub orice formă necesită multă muncă și hotărâre, iar Capra nici nu se teme. Când apar obstacole într-o relație, așa cum se întâmplă întotdeauna, Capricornul are răbdarea necesară pentru a rezolva lucrurile.

Semne care sunt adesea „greu de ținut”

Unele semne zodiacale au personalități care pur și simplu nu se potrivesc cu cerințele de fidelitate. Dacă ați întâlnit una dintre aceste persoane în căutarea dvs. de a găsi dragoste, călcați cu atenție. Sunt capabili de legături emoționale profunde, dar uneori merge împotriva naturii lor. Un psihic profesionist vă poate ajuta să îmblânziți oricare dintre aceste “fiare”, totuși, oferind sfaturi despre ceea ce face cu adevărat să semne aceste semne.

Berbec 21 martie – 19 aprilie

Ramul este independent și impulsiv, acționând adesea înainte de a lua în considerare pe deplin consecințele acțiunilor lor. De asemenea, au un apetit vorace pentru aventură, care ar putea include foarte mulți iubitori și numeroase afaceri.

Gemeni 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt îndrăzneți și curioși. Ei se dezvoltă prin emoție și, uneori, pe pericol. De asemenea, sunt incredibil de răutăcioși și se bucură să joace jocuri, chiar și cu inimile și mințile altora. Se plictisesc ușor de un iubit odată ce „noul” s-a epuizat.

Leu 23 iulie – 22 august

Leul este un perfecționist și este mereu la pândă pentru partenerul „perfect”. Din păcate, puține relații sunt perfecte și, odată ce un Leu descoperă că iubitul său nu poate sau nu poate ține pasul cu el sexual și intelectual, va trece la un teren mai fertil. Regele junglei are adesea o lungă istorie de numeroși îndrăgostiți și relații.

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt adesea cele mai puternice ființe dintre semnele zodiacale și iubesc și caută putere. Sunt greu de cunoscut, deoarece își ascund adesea adevăratele sentimente. Motivele pentru care o relație cu un Scorpion poate fi dificil includ tendința Scorpionului de a crede întotdeauna că are dreptate și că nu prea iertă. Odată ce simt că au fost nedreptățiți, le este greu să „ierte și să uite”.

Săgetător 22 noiembrie – 21 decembrie

Arcașul este, în general, un spirit liber care urăște regulile, inclusiv restricțiile inerente unei relații monogame. Acest semn iubește explorarea de tot felul, inclusiv incursiunile aventuroase în domeniile sexului și relațiilor. Acest semn este adesea zburător și imprevizibil. Purtătorul de apă este foarte independent și neconvențional. Mulți dintre cei care se încadrează în acest semn ar putea să evite legăturile căsătoriei sau a relațiilor serioase, considerându-le plictisitoare.

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Acest semn este adesea zburător și imprevizibil. Purtătorul de apă este foarte independent și neconvențional. Mulți dintre cei care se încadrează în acest semn ar putea să evite legăturile căsătoriei sau a relațiilor serioase, considerându-le plictisitoare.

Pești 19 februarie – 20 martie

Cel mai sensibil semn din zodiac, piscienii luptă adesea cu emoțiile interioare conflictuale. Peștii trăiesc în propriul lor pământ fantezist și uneori au dificultăți în a face față cerințelor lumii reale, inclusiv a relațiilor. Devin ușor deziluzionați atunci când un iubit sau o relație nu îndeplinește așteptările mari ale fanteziilor lor.